Gå til hoved-indhold

Femstjernen

Adresse:
Ole Hansensvej 7
4100 Ringsted

Åbningstid:
mandag- fredag 6.00-17.00

Tlf.: 92901200

Vores hus i Ringsted ligger dejlig centralt placeret i midten af byen. Huset er 650 m2 stort og er godkendt til 75 børn.

Det er dog vigtigt at bibeholde vores vision om at være den lille nære institution, så selvom der er plads til flere børn i huset, ønsker vi at holde børnetallet på ca. 65 børn i gennemsnit om året.

 

Det vil vi, da vi mener, at vi som mennesker trives bedst, når vi har god plads omkring os, og undersøgelser viser at god plads giver færre sygedage både blandt personale og børn.

 

Huset er opdelt i 4 grupper med 2 årgange i hver gruppe. To vuggestuegrupper, en mellemgruppe og en storegruppe.

Denne opdeling  giver gode muligheder for at målrette aktiviteterne efter den enkelte aldersgruppe. Vi brobygger imellem grupperne, og det  giver en naturlig overgang mellem de enkelte grupper for børnene, da de allerede kender de andre børn og personalet.

 

Vi er i huset specielt glade for vores udendørsarealer. Vi har  er en stor legeplads, egen lille skov og bålplads, som vi bruger til at tilberede bålmad, eller lune en gang kakao. I Femstjernen er der  masser af plads til kreativitet og fysisk udfoldelse.