Gå til hoved-indhold

Åbningstider

Vi har udvidet åbningstid. Mandag-torsdag fra 06.00 – 17.00. Og dette er med i prisen – Hvad betyder det for jer som familie?

Hvis du som forældre har bedre tid til at aflevere inden du skal være på arbejde? Giver det så ikke mere ro i familie og dermed en bedre og en mere rolig aflevering af dit barn hvor der er tid til at snakke? Derfor har vi udvidet åbningstiden og starter dagen 30 min tidligere så dem der møder tidligt lige får lidt mere luft.

Børn er forskellige. Nogle siger bare farvel, og andre har brug for lidt tid til at ”skifte scene”. Der er der plads til hos os. Og vi har altid personale der træder ind og hjælper de børn der har behov med dette gøre dette skift.

Det samme gør sig gældende når der skal hentes, her er også udvidet med 30 min og 1 time om fredagen. Igen så det ikke er stressede forældre der lander 2 min over lukketid og at der dermed er ro til at møde barnet, læse beskeder og komme roligt ud af døren.

Ingen lukkedage udover 5 juni (grundlovsdag), 24 december samt 31 december. Nødpasning tilbydes 31 december. Dette betyder at du ikke behøver at skulle bede om fri på de samme dage som alle dine kollegaer, men kan lægge dine fridage på andre tidspunkter.