Om Kværkeby


Adresse:
Kværkebyvej 2B 

4100 Ringsted

Åbningstid:
man- tors 6.00-17.30, fre 6.00-17.00

Tlf.: 32165555

 


Vores afdeling i Kværkeby er beliggende i symbiose med Kværkeby Friskole. Hvis man kører ned langs skolen, ligger der bagved en lille parkeringsplads som vi benytter.

Lokalerne vi er i har vi lejet af Kværkeby Friskole, og de har oprindeligt huset en børneinstitution da skolen stadig var kommunal. Huset er delt op med 2 indgange, en til vuggestuen – som har lidt deres egen afdeling – og en til børnehaven. Fællesrummet grænser op med store vinduer til vores hyggelige legeplads.

Vi har et tæt samarbejde med skolen, hvor vi bla låner deres musikrum og gymnastik sal efter behov. Men vi har også i dagtimerne mulighed for at benytte KIF’s (Kværkeby Idræts Forening) boldbaner, som støder direkte op til insitutionen. Så har vi rig mulighed for aktiv leg og fysisk udfoldelse.

Vi har gruppeopdelt børnene i 3 grupper.

Solstrålerne: De mindste vuggestuebørn.

Regnbuerne: De ca. 2 – 4 årige

Regndråberne: De ældste børn i huset.

Da de ældste kommer videre fra børnehave til skole i maj måned, vil alderen på børnene i grupperne være påvirket af dette. Personalet sørger for at fordele et skift imellem grupperne, og informerer forældrene når et gruppeskift nærmer sig for dit barn.